2017

platshallare

Från vänster: Ida, Manlin och Christel

 

Fruity Dreams

Under sommaren finns det ett överflöd av frukt, mycket av det slängs av butiker då de är för “fula” för att säljas i affär men fortfarande är av hög kvalitet. Detta leder till mycket matsvinn som vi vill minska på då det påverkar naturen negativt. Genom att tillverka hemgjord marmelad med “fula” frukter minskar vi på matsvinn på ett kreativt sätt samtidigt som vi bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Kontaktinformation:
Mail: fruitydreams@hotmail.com
Facebook: Fruity Dreams (@FruityDream)
Instagram: fruity_dreams_
Hemsida: https://fruitydreams.wixsite.com/fruitydreams

 

 

 

platshallare

Från vänster: Ted och Alexander

Marknadsföring på sociala medier

Vi heter Ted Wahlström och Alexander Gustafsson, och vårt företag går ut på att hjälpa lokala företag få fler kunder och gå med en större vinst. Detta ska vi göra genom att marknadsföra företagen på sociala medier och även hjälpa till med marknadsföring via e-mail och internet vid behov. Sociala medier är numera navet i all marknadsföring och därför är det viktigt att sköta dessa på rätt sätt. Vi är certifierade experter då vi har genomfört en omfattande internet-kurs.

Kontaktinformation:
Ted Wahlström
tedwahlstrom@tele2.se
0766281630

Alexander Gustafsson
alexg99@live.se
0723540402

 

 

platshallare

Från vänster: Richard och Rikard

Mobilapplikation

Vill du veta ditt snittbetyg? Vill du veta vilken högskola eller vilket universitet passar dig? Är du en gymnasieelev som vill veta dina möjligheter till framtida studier? Använd då vår mobilapplikation ”Gradera”.
Vi på Majorpoint UF vill utveckla en tjänst som underlättar elever under deras gymnasiegång. Genom bra planering och upplysning om framtida möjligheter tror vi gymnasieelever kan få en mer framgångsrik skolgång och framtid.

Kontaktinformation:
kontakt.majorpoint@gmail.com

 

 

 

 

 

platshallare

Från vänster: Albin och Erica

Caféet ”Allt du trodde du inte kunde äta”

Vi är ett café specialiserat på ägg och nötallergi. Alla våra produkter är fria från dessa allergener. Vårt mål och ambition är att genom kreativitet och nytänk tillhandahålla produkter som ska motsvara de som på ett vanligt café eller dagligvaruhandel innehåller dessa. Utbudet kommer variera beroende på tillgång och efterfrågan men tänk dig att som nöt- o äggallergiker få sätta tänderna i en härlig cocosbulle eller njuta av en biskvi.

Kontaktuppgifter:
Erica Junehammar
0730-391414
erica.j@glocalnet.net

Albin Junehammar
0730-837776
spore00@glocalnet.net

 

 

platshallare

Från vänster: Carl och Hampus

Flux Products

Hej, vi är ett företag på 2 personer under namnet Flux Products som jobbar med att skriva ut Fidget Spinners och andra roliga saker i plast. Vi använder oss av en 3D skrivare och skriver ut i ABS plast. Har du frågor eller vill ha någon egen typ av fidget spinner utskriver tveka inte att höra av dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

platshallare

Från vänster: Mattias och William

Dealsson

Har du ett företag/organisation? Vill du synas på rätt sätt? Då har du kommit rätt.
Vi på Dealsson använder klassiska skyltgubbar som vandrar runt hela stan där företag/organisationer får chans att synas på.

Och alla vet att inte bara inkomster gör en rik utan mindre utgifter gör det också! Därför är Dealsson ett perfekt val för vi har bra förhandlingsbara priser! Tveka inte, kontakta oss nu:

Dealsson@hotmail.com
0723888870 & 0739387617
www.dealsson.se

 

 

 

 

platshallare

Linn

Budskapsarmband

Min affärsidé är att sälja armband med olika stärkande budskap!
Jag kommer göra armbanden själv, välj bland några som redan finns eller välj själv vad som ska stå, finns i flera olika färger. Syftet är att armbanden ska vara stärkande budskap för att Stärka självkänslan hos både killar och tjejer ung som gammal.

Besök mig på Facebook: ByLinn

Kontaktinformation:
linncastell@gmail.com
072-3177466

 

 

 

 

platshallare

Från vänster: Bianca och Ludwig

Nordic Stones

Smutsig och farlig is som också gör din dryck smaklös, vi har funnit lösningen. Istället för att göra ny is gång på gång kan du nu istället använda dig av snyggt designade stenar av vårt finaste material täljsten från Sverige. Vi erbjuder inte bara dessa dryckstenar som kan hålla din dryck varm eller kall utan också andra handgjorda hushållsprodukter som tvålhållare, servettringar och ljusstakar. Vi på Nordic Stones arbetar med närproduktion i Norden och miljövänlig verksamhet. Om ni har några frågor eller vill beställa kan ni nå oss via mejl eller telefon.

Kontaktinfo:
Nordicstones@gmail.com
https://www.facebook.com/Nordicstones/
Bianca Nori Lotfi: 070-441 90 55
Ludwig Bernholtz: 070-673 32 46

 
 
 
 

platshallare

Christian

Sjösvärd Reparation och Mek

Under sommaren kommer jag att driva firman ”Sjösvärd Reparation och Mek” som är Sturefors lokala cykel reparatör.
Mitt mål är att reparera , köpa och sälja cyklar till ett bra pris med hög kvalitet.

Ett bra sätt att hålla konditionen eller bara att transporteras under sommaren är givetvis att cykla.
Och då är det viktigt att cykeln är i bra skick. Det är också bättre i längden att cykla för hälsan, miljön och ekonomin.
Men ibland är det tungt och jobbigt att cykla, men då jag kanske erbjuda att bygga om just din cykel till en eldriven cykel som hjälper till om det behövs.

Kontaktinfo :
sjosvardmek@gmail.com